JavaScript är inaktiverat i webbläsaren, läs mer här.

Inför förhandlingen

Karta förvaltningsrätten

Besök eller kontakta oss

Välkommen till förvaltningsrätten och migrationsdomstolen i Göteborg. Här har vi samlat information som hjälper dig att hitta rätt när du kommer till domstolen för att vara med på en förhandling eller när du på annat sätt besöker eller kontaktar oss.

Förvaltningsrätten och migrationsdomstolen ligger på Sten Sturegatan 14 vid Heden. Vägbeskrivning och karta finns på Google maps.

När du ska till en förhandling

I din kallelse står det i vilken sal som förhandlingen ska ske. Kontrollera alltid på tavlan innanför huvudentrén att den sal som angivits i kallelsen fortfarande stämmer.

Alla förhandlingar börjar med att de inblandade parterna kallas till förhandlingssalen genom att målnumret och salen ropas upp i högtalaren. När du hör påropet är du välkommen in i förhandlingssalen.

Förbered dig inför besöket hos oss och titta in i vänthall och förhandlingssalar via vår virtuella rundtur.

Kommunikationer

Närmaste spårvagnshållplats är Ullevi Södra. Där stannar linje 2, 6, 8 och 13. Det är även gångavstånd från Avenyn, hållplats Valand. Närmaste busshållplats är Heden där ett flertal busslinjer stannar.

Västtrafiks reseplanerare (öppnas i nytt fönster)

Parkering

Förvaltningsrätten har ingen besöksparkering. Parkeringsplatser finns på Heden, infart från Södra vägen och Parkgatan, Engelbrektsgatan samt Sten Sturegatan. 

Tillgänglighet och hjälpmedel

Vår huvudentré som ligger i markplan är handikappanpassad. Om du är hörselskadad finns hjälpmedel att låna i form av hörselslinga eller hörselsnäcka.

Fika och restaurang

I domstolens entré finns en automat där det finns kaffe, te och varm choklad. I närområdet finns ett stort utbud av caféer och restauranger.
Senast ändrad: 2017-04-12

Mer information

Öppettider

Ordinarie öppettider:
Måndag till fredag
08:00 - 16:00

Tel: 031-732 70 00

Ha gärna ditt målnummer till hands när du kontaktar oss. Då kan vi snabbare hjälpa dig vidare. 

 Mer kontaktinformation

Läs mer 

Muntlig förhandling

Förhandlingssalar och reception